Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Εκνευρισμένος με τις «κινήσεις» του Κυριάκου ο Μεϊμαράκης!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πνέει τα μένεα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και είναι έτοιμος να πάρει το... όπλο του. Ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. φαίνεται ότι έχει «φορτώσει» με αρκετά από όσα συμβαίνουν στο κόμμα και έχει αποφασίσει να..
δείχνει τη διαφοροποίησή του πιο έντονα. Δεν είναι τυχαίο ότι, ενώ έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην οποία ομιλητής ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, δεν παρευρέθηκε σε αντίστοιχη ημερίδα της Ν.Δ. με θέμα την ανάπτυξη, στην οποία ενδέχεται να μην είχε καν προσκληθεί.
Και δεν είναι αυτή η μοναδική διαφοροποίηση του Μεϊμαράκη. Πριν από λίγο καιρό, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τις απόψεις του περί χρήματος και ανθρώπου, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τάχθηκε υπέρ του Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ την ημέρα της συζήτησης στη Βουλή για Ασφαλιστικό και Φορολογικό απουσίαζε όσο μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης.
Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ έκλεισε και το μέτωπο που είχε ανοίξει το τελευταίο διάστημα με τον τ. γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, με τον οποίο ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε σε καλό κλίμα σε κεντρικό ξενοδοχείο, στέλνοντας «μήνυμα» στη Συγγρού.
Πάντως, εάν το κακό κλίμα συνεχιστεί, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που ήδη γίνεται κεντρικός πόλος των διαφωνούντων.


http://www.dimokratianews.gr/content/62180/ekneyrismenos-me-tis-kiniseis-toy-kyriakoy-o-meimarakis

1 σχόλιο :

  1. Όλα τα είχε η Μαργιωρή οι κλίκες και οι γκρίνιες της έλειπαν. Αλλά θα μου πείτε και πότε έλλειπαν αυτά από τη ΝΔ.

    Κωστής Παπαγεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή