Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Στο χειρότερο σημείο οι σχέσεις Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη

Το βάρος της επιβεβαίωσης μιας φήμης που σέρνεται εδώ και καιρό στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, παίρνει πάνω του το “Βήμα της Κυριακής”, καθώς μέσω του “Βηματοδότη”, η ιστορική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι σχέσεις ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Η ναυαρχίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη, αν και με ιστορική διαδρομή στον χώρο του Κέντρου, βρίσκεται κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την εκλογή του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μια αναπόφευκτη στρατηγική επιλογή από τη στιγμή που ο ΔΟΛ και ο Σταύρος Ψυχάρης βρίσκονται στο στόχαστρο του Μεγάρου Μαξίμου και του Αλέξη Τσίπρα.
Το “Βήμα της Κυριακής” λοιπόν, διαθέτει εξαιρετική πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα στη Νέα Δημοκρατία, ενώ πολλές φορές έχει δημοσιεύσει διαρροές από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, που λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκαν απόλυτα.
Γι’ αυτό και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι στον “Βηματοδότη” υπάρχει τόσο ξεκάθαρη αποκάλυψη των άσχημων σχέσεων ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που εκ των πραγμάτων επηρεάζουν και την πορεία της Νέας Δημοκρατίας προς την εξουσία, με σαφείς επιπτώσεις στη συσπείρωσή της.
Πιο συγκεκριμένα, ο “Βηματοδότης” αναφέρει τα εξής:
“Στο χειρότερό τους σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευ. Μεϊμαράκη. Μαθαίνω ότι δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα. Και το σημαντικότερο; Ο κ. Μεϊμαράκης αγνόησε και τις… επτά κλήσεις που του έκανε ο κ. Μητσοτάκης για συνάντηση, προκειμένου να διαλυθούν τα όποια σύννεφα. Μου φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει όγδοη κλήση”.

http://ysterografa.gr/politics


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου