Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Με Σαρκοζί στο Παρίσι ο Κυριάκος!

Τρία ραντεβού στη γαλλική πρωτεύουσα για  να πείσει ότι «ο Τσίπρας δεν μπορεί» και ότι  η ΝΔ αποτελεί τη μόνη εναλλακτική λύση
Να πείσει τον διεθνή παράγοντα ότι η Ν.Δ. αποτελεί τη μόνη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης στην Ελλάδα θα επιχειρήσει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις τρεις προγραμματισμένες συναντήσεις του στο Παρίσι.
Συγκεκριμένα, θα έχει τετ α τετ με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Aνχελ Γκουρία, τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Εμανουέλ Μακρόν και τον πρώην πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί, στους οποίους θα τονίσει την ανάγκη επίσπευσης των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, που -όπως έχει υποστηρίξει- «δεν ξέρει και δεν θέλει να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας».
Οι συναντήσεις πάντως θα γίνουν στη σκιά της γκρίνιας των Ευρωπαίων αξιωματούχων για τη σκληρή αντιπολιτευτική στάση που τηρεί η Ν.Δ. στο εσωτερικό, κάτι που, όπως λένε, δεν βοηθάει την ομαλή πορεία των διαπραγματεύσεων. Το γεγονός αυτό δεν αποκλείεται να τεθεί και σήμερα στον κ. Μητσοτάκη από τους συνομιλητές του.
Τον πρόεδρο της Ν.Δ. συνοδεύουν ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης και ο καθηγητής Γιώργος Πρεβελάκης, μέλος της Επιτροπής Προγράμματος της Ν.Δ. και πρώην πρέσβης της Ελλάδας στον διεθνή οργανισμό. Μετά την ολοκλήρωση του τετ α τετ των Κ. Μητσοτάκη και Αν. Γκουρία θα πραγματοποιηθεί δίωρη συνάντηση εργασίας μεταξύ των αντιπροσωπιών του ΟΟΣΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Εμφαση δίνει η αξιωματική αντιπολίτευση στην παρούσα κατάσταση όσον αφορά το «Κοινό Εγγραφο Συνεργασίας» μεταξύ ΟΟΣΑ και Ελλάδας, που υπογράφηκε τον Μάρτιο του 2015, ζητώντας συγκεκριμένα στοιχεία.

Επίσης, σύμφωνα με κομματικές πηγές, θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα που σχεδιάζονται όσον αφορά την αξιολόγηση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, όπως επίσης για την όποια συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών στα θέματα διαφάνειας και αξιολόγησης του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου