Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ο Λ. Αυγενάκης νέος γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ.

Δια βοής εξελέγη νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.
«Θα είμαστε η πρώτη δύναμη τώρα που πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές», είπε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Αυγενάκης ο οποίος δήλωσε συγκινημένος για την εκλογή του, μετά από πορεία χρόνων στη Ν.Δ..

«Αυτό, από μόνο του αποτελεί μήνυμα ότι αν εργαστείς η αναγνώριση θα έρθει. Η ευκαιρία θα σου δοθεί. Αυτό το μήνυμα της αξιοκρατίας εκπέμπει η Ν.Δ. σήμερα», σημείωσε ο κ. Αυγενάκης.
Αναφέρθηκε επίσης αναλυτικά στο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στην επιτυχία του, όπως είπε, τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συμμετοχής του κόσμου.
Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν μέλη της νέας Π.Ε. και ευχαρίστησε με ξεχωριστή αναφορά τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του.

«Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβαναν και απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη», είπε, προσθέτοντας πως στόχος του είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της Π.Ε..

Τα συγχαρητήρια του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη
"Αγαπητέ Λευτέρη θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σου ως Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.
Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και την εργατικότητα που σε διακρίνει, είμαι βέβαιος ότι θα επιτύχεις. Σου εύχομαι  καθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις".

  Φιλικά

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης

1 σχόλιο :

  1. Αφήστε την πλάκα ρε παιδιά γιατί σας πήρανε χαμπάρι..τελικά δεν έχουν αδικο αυτοί που υποστηρίζουν ότι το Μητσοτακαίικο, το είχε πολύ καλά στημένο το παιχνίδι. Το Νοέμβριο του 2010 η Ντόρα Μπακογιάννη, δημιουργεί τη Δημοκρατικά Συμμαχία. Οι λόγοι όπως εξήγησε, που την οδήγησαν σ΄αυτή την κίνηση, θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε αποσχιστεί από τη Νέα Δημοκρατία διότι στήριξε το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου (αυτή και ο πολιτικός της αδελφός ο Γιώργος Καρατζαφέρης), ήταν η ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου κεντροδεξιού φιλελεύθερου κόμματος, βασιζόμενο σε ευρωπαϊκά πρότυπα.
    Τη Ντόρα Μπακογιάννη, τότε, την ακολούθησαν αρκετοί βουλευτές αλλά και πολιτικά πρόσωπα.
    Δεν την ακολούθησε όμως ο σημερινός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σύμφωνα με μεταγενέστερες δηλώσεις του, δεν στήριξε το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου, όχι διότι διαφωνούσε με αυτή την κίνηση της αδελφής του, αλλά καθαρά και μόνο για λόγους κομματικής πειθαρχίας.
    Ένα από τα πρόσωπα που ακολούθησαν τη Ντόρα στο ΔΗΣΥ, ήταν και ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ενώ αρχικά ήτανε ''έξαλλος'' με τα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν ότι ακολουθεί τη Ντόρα, τελικά την ακολούθησε, καταλαμβάνοντας μάλιστα εξέχουσα θέση στον νεοσύστατο πολιτικό σχηματισμό.
    Στις εκλογές του Μαΐου του 2012, ο ελληνικός λαός στέλνει τους αποστάτες στο σπίτι τους, κάτι που αναγκάζει τη Ντόρα και τους λοιπούς, έπειτα και από το τηλεφώνημα Χατζηνικολάου, να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.
    Σήμερα, η ηγεσία του κόμματος είναι στον κομματικά υπάκουο γόνο της οικογένειας Μητσοτάκη, η Ντόρα λύνει και δένει στο κόμμα και εκαναν και γραμματέα αυτού, τον έτερο αποστάτη Λευτέρη Αυγενάκη.
    Αυτό που αναρωτιέται κανείς είναι, σε τί διαφέρει η σημερινή Νέα Δημοκρατία από το ΔΗΣΥ και για ποιό λόγο ο λαός θα επικροτήσει τα ''οράματα'' που απέρριψε τον Μάιο του 2012.
    Και τέλος, ποιοι είναι οι διασπαστές;
    Αυτοί που χειροκροτούν τους αποστάτες ή αυτοί που αρνούνται να τους χειροκροτήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή