Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Πέντε νεκροί από την σφοδρή κακοκαιρία..στην Ιταλία..

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει τις τελευταίες ώρες ολόκληρη την Ιταλία, όπου τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους..

Ένας 50χρονος γεωργός καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου στην πόλη Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας. Ένα παιδί οκτώ ετών τραυματίσθηκε, επίσης από πτώση δέντρου, και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Ρηγίου της Καλαβρίας.
Στην κεντρική Ιταλία, στην περιφέρεια Μάρκε, ένας άνδρας πνίγηκε, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα νερά χείμαρρου που υπερχείλισε.
Δυο επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο σκοτώθηκαν κοντά στην πόλη Καζέρτα, στην ευρύτερη περιφέρεια της Νάπολης. Πάνω στο ΙΧ με το οποίο ταξίδευαν έπεσε κορμός αιωνόβιου δέντρου.
Στην βόρεια Ιταλία, κοντά στην Βερόνα, ένας άνδρας έπεσε στα νερά του ποταμού Τιόνε, λόγω της ολισθηρότητας του εδάφους, από τις συνεχείς βροχοπτώσεις. Οι προσπάθειες να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες απέβησαν μάταιες. Εξαιτίας της κακοκαιρίας ένα τραίνο βγήκε από τις σιδηροτροχιές έξω από το Τορίνο, χωρίς πάντως να υπάρξουν τραυματίες.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Γένοβα στην Λιγουρία, η οποία θα ισχύσει και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου