Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο Ηρακλειώτης που έχασε τη ζωή του από δάγκωμα σφίγγας!

Πατέρας τεσσάρων παιδιων ήταν ο Ηρακλειώτης που δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά από αλλεργικό σοκ που προκλήθηκε από δάγκωμα σφίγγας..
Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν ζωντανό.
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που έσπευσε να τον παραλάβει, για αρκετά λεπτά κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρει τις αισθήσεις του καθώς λίγη ώρα μετά το τσίμπημα ο, ηλικίας περίπου 50 ετών, άνδρας κατέρρευσε προφανώς έχοντας υποστεί αλλεργικό σοκ 
Ο άτυχος άνδρας, που ήταν ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και διατηρούσε, σύμφωνα με πληροφορίες του e-storieskritis.blogspot.gr ηλεκτρολογείο στον Κρουσώνα, εκτελούσε αγροτικές εργασίες σε αμπέλι στην περιοχή της Φοινικιάς μαζί με άλλα άτομα.
Μετά το δάγκωμα της σφίγγας παραπονέθηκε στην παρέα του πως δεν ένιωθε καλά κι έτσι τον πήραν και μετέβησαν όλοι μαζί σε φαρμακείο της Χριστομιχάλη Ξυλούρη όπου όμως και έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου