Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Εκλογές τον Νοέμβριο βλέπει η Νέα Δημοκρατία

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η εκτίμηση που υπάρχει στο επιτελείο χάραξης στρατηγικής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας (προ)βλέπει ότι, οι πρόωρες εκλογές -αν τελικά γίνουν-, δεν πρόκειται να διεξαχθούν νωρίτερα απ’ την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να αποκλείσει ότι πρόκειται για μία minimum συνεννόηση «μεταξύ κυρίων» Τσίπρα – Μεϊμαράκη και Προκόπη Παυλόπουλου.

Άλλωστε, οι τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όπου πάρθηκε απόφαση για διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου τον προσεχή Σεπτέμβριο, έρχονται για να δικαιώσουν τους ανθρώπους του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, ως προς τις «κρυφές» εκτιμήσεις και εισηγήσεις που έκαναν, καθώς ήδη στην Συγγρού είχε από νωρίτερα αποφασιστεί η διεξαγωγή Εθνικής Συνδιάσκεψης στις 17 Οκτωβρίου στην Αθήνα με κύριο θέμα την (επι)στροφή στο κοινωνικό μεταρρυθμιστικό κέντρο (βλ. μεσαίο χώρο του Κώστα Καραμανλή) και την ανασυγκρότηση της κεντροδεξιάς παράταξης.
Σ’ αυτήν ακριβώς τη συνδιάσκεψη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει αποκλειστικά το paraskhnio.gr, θα κληθούν απ’ τον κ. Μεϊμαράκη να «επιστρέψουν σπίτι» τους άπαντες, δηλαδή όσες και όσοι βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια για τον έναν ή άλλο λόγο είτε εκτός των τειχών είτε μακριά απ’ την Νέα Δημοκρατία, παρ’ ότι όλοι μαζί είναι αυτοί που συγκροτούν τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.
Θα έχουν προηγηθεί η επέτειος για την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και η απαραίτητη προσυνδιάσκεψη, που θα γίνουν μαζί, στις 4 Οκτωβρίου, στην Θεσσαλονίκη.
Στο δε αμέσως επόμενο διάστημα, ξεκινά η προετοιμασία για τη συγκρότηση νέας ολοκληρωμένης πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για τη χώρα, καθώς και η κατάρτιση Ελληνικού Σχεδίου με στόχο την ανάταξη της Οικονομίας και της Κοινωνίας.
Μεταξύ  άλλων που θα ακολουθήσουν, ξεκίνησε ήδη η ανασυσταθεί της γραμματείας απόδημου ελληνισμού με επικεφαλής τον καθηγητή και πρώην υπουργό κ. Τάκη Σκανδαλάκη, προκειμένου να χαραχθεί εθνική στρατηγική στο θέμα του Απόδημου Ελληνισμού.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, η απόφαση ανασύστασης της γραμματείας απόδημου ελληνισμού αποτελεί την ένδειξη σεβασμού στην Ομογένεια και την αναγνώριση της προσφοράς της στο Έθνος, κατ’ αρχάς απ’ τον νυν αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, πολλώ δε μάλλον απ’ τον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, οι οποίοι αμφότεροι έχουν δείξει ότι συμφωνούν και ταυτίζονται σχεδόν πάντα σ’ όλα…

Του Πάρι Κουρτζίδη

paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου