Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ταχύπλοο διαμέλισε 37χρονη Ρωσίδα

Ο 42χρονος Ελβετός, χειριστής του σκάφους, υποστήριξε ότι σταμάτησε όταν άκουσε το ισχυρό χτύπημα - Ωστόσο ένας από τους έξι σκιέρ είπε ότι έκαναν έρευνα στην περιοχή, δεν βρήκαν τίποτε και αναχώρησαν..

Διαμελισμένο βρέθηκε το πτώμα της 37χρονης Ρωσίδας τουρίστριας που χάθηκαν τα ίχνη της το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Αφάντου της Ρόδου όπου είχε πάει να κολυμπήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες το άψυχο σώμα που εντοπίστηκε από το Λιμενικό Σώμα είναι κομματιασμένο αφού η άτυχη γυναίκα όπως όλα δείχνουν βρήκε τραγικό θάνατο από ιδιωτικό σκάφος.
Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες της υπόθεσης διαμελισμού της 37χρονης Ρωσίδας
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή ο οδηγός του ταχύπλοου χτύπησε την 37χρονη κολυμβήτρια με αποτέλεσμα να διαμελίσει ολόκληρη την αριστερή πλευρά και να διαλύσει σχεδόν το κεφάλι της.
Σύμφωνα πάλι με την ίδια εφημερίδα ο 42χρονος Ελβετός χειριστής του σκάφους που λίγο πριν από τη δύση του ηλίου επιχειρούσε θαλάσσια σπόρ σέρνοντας με το ταχύπλοο του έξι συνολικά σκιέρ, φέρεται να είχε αντιληφθεί το χτύπημα που προκλήθηκε.
Όπως προκύπτει δε από την δικογραφία που έχει στα χέρια της και μελετά η αντιεισαγγελέας πρωτοδικών Ρόδου ο 42χρονος Ελβετός σταμάτησε όταν άκουσε το ισχυρό χτύπημα.  Ωστόσο ένας από τους σκιέρ υποστήριξε ότι έκαναν έρευνα στην περιοχή, δεν βρήκαν τίποτε και αναχώρησαν.
Ο χειριστής του σκάφους έχει άδεια για θαλάσσια σπορ στην περιοχή της της Ιαλυσού. Άγνωστο παραμένει βέβαια το πώς βρέθηκε στην περιοχή ανάμεσα σε Φαληράκι και Αφάντου.
Σύμφωνα και πάλι με την Ροδιακή οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου της Ρόδου αναφέρουν ότι το σκάφος κινούνταν σε απόσταση 100 έως 150 μέτρων από την παραλία, γεγονός που απαγορεύεται αυστηρά αφού παραβιάζονται οι κανόνες ασφαλείας.

Ήδη έχουν δώσει καταθέσεις ο 42χρονος χειριστής και οι 6 σκιέρ οι οποίοι μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι το σκάφος βρίσκονταν σε απόσταση 500 τουλάχιστον μέτρων από την ακτή.

http://dexiextrem.blogspot.gr/2015/08/37.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου