Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Όλγα Κεφαλογιάννη: H χώρα πρέπει να βγει από το φαύλο κύκλο της αδράνειας.. (video και φωτο)

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΤΛΑΝΤΙΣ έγινε η συνδιάσκεψη των στελεχών της ΝΔ Ηρακλείου Κρήτης, παρουσία της πρ. Υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη, του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώνη Κεφαλογιάννη και των βουλευτών της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη και Γιάννη Κεφαλογιάννη καθώς επίσης και ο γραμματέας του Οργανωτικού Νήσων Αιγαίου και Κρήτης της ΝΔ, Γιώργος Παντάκης.
Η συνδιάσκεψη έγινε  στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Περιφερειακή συνδιάσκεψη Κρήτης του κόμματος η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαϊου στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ και θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Η κ. Κεφαλογιάννη αφού καλωσόρισε τον κόσμο που κατέκλεισε την αίθουσα, μίλησε για την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που μας προκαλεί το όραμα και η ελπίδα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας τα εξής:
Μας έταξαν ΕΛΠΙΔΑ και μας μίλησαν για ΟΡΑΜΑ, είπε χαρακτηριστικά. Για ποιο όραμα όμως? Για ποια Ελπίδα? Που πήγαν όλα αυτά? Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγοι μήνες για να καταλάβουμε τι εννοούσαν. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει ούτε Όραμα, ούτε Ελπίδα. Μόνο ασάφεια, αδράνεια και καταστροφή.
Στην συνέχεια η Όλγα Κεφαλογιάννη, δεν έκρυψε την ανησυχία της για την πραγματική οικονομία, τονίζοντας ότι κάθε μέρα που περνάει οδηγεί σε «ασφυξία» τους έλληνες φορολογούμενους, αφού το ΑΕΠ της χώρας υποχώρησε κατά 0,2% στο α' τρίμηνο της χρονιάς σε σχέση με το δ' τρίμηνο του 2014 επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι η κυβερνητική αλλαγή, βάζει τη χώρα σε υφεσιακή τροχιά.
Όσον αφορά το κλάδο του Τουρισμού, που φέτος στην Κρήτη έχει ξεκινήσει με πτώση 12% την τουριστική περίοδο, η πρώην υπουργός, επεσήμανε: στο Υπουργείο Τουρισμού, δουλέψαμε σκληρά με Στρατηγική και Όραμα επί 2,5 χρόνια, προωθώντας τολμηρές μεταρρυθμίσεις και ξεκαθάρισε ότι μεγάλες αλλαγές που δημιούργησαν θέσεις εργασίας, τόνωσαν τις τοπικές οικονομίες, αύξησαν τη ρευστότητα, τα έσοδα της ελληνικής οικονομίας. Όλοι στο εξωτερικό μιλούσαν για το θαύμα του ελληνικού τουρισμού. Δυστυχώς όμως η αλλαγή Κυβέρνησης διέκοψε βίαια αυτή τη μεταρρυθμιστική δυναμική με αποτέλεσμα κανένας να μην ρισκάρει αυτή τη στιγμή να επενδύσει σε μια χώρα που ο κίνδυνος είναι τόσο υψηλός.
Κλείνοντας η κ. Κεφαλογιάννη, υπενθύμισε στα στελέχη του κόμματος την ευθύνη που πρέπει να επιδείξουν απέναντι στην μεγάλη παράταξη της ΝΔ, λέγοντας:
Μπροστά στο μέλλον της Ελλάδας μας και των επόμεων γενιών είμαι σίγουρη ότι και πάλι ο τόπος μας, η Κρήτη μας θα είναι δίπλα στην Παράταξή μας!
Ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, με την σειρά του αφού συνεχάρει την ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την έντονη δραστηριότητα της και την άρτια διοργάνωση της νομαρχιακής συνδιάσκεψης, ευχαρίστησε την ΔΑΠ για την μεγάλη νίκη που πέτυχε στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές , τόνισε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική της σε σύντομο χρονικό διάστημα έδειξε τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει για τον ελληνικό λαό. Με την ασάφεια, την αβεβαιότητα και τον λαϊκισμό που επιδεικνύει οδηγεί την χώρα σε αδιέξοδο και έξοδο από την Ευρωπαική οικογένεια, κάτι που η κυβέρνηση της ΝΔ με τις θυσίες του ελληνικού λαού εξασφάλισε με νύχια και με δόντια τα προηγούμενα 2,5 χρόνια να μην συμβεί.
Συμπληρώνοντας ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι είναι βέβαιο πως οι Έλληνες ζουν δύσκολες στιγμές που θα δυσκολέψουν και άλλο αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές μας, προς στην κατεύθυνση στην οποία θα δουλέψει η ΝΔ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των βουλευτών Λευτέρη Αυγενάκη και Γιάννη Κεφαλογιάννη, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη συσπείρωσης, ενότητας και εντατικοποίησης του διαλόγου με την κοινωνία για να μπορέσει η ΝΔ να επικοινωνήσει τις θέσεις και τις απόψεις της, οι οποίες αποτελούν την μοναδική πραγματική διέξοδο για να βγει η Ελλάδα από το τέλμα της κοινωνικής αβεβαιότητας και ασάφειας.






Ελένη Γκοντέ-neatv.gr video εκδήλωσης

        φωτο εκδήλωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου