Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Σε κινητοποιήσεις οι αλιείς για τα δορυφορικά συστήματα στα σκάφη ..

Αντιδρούν στην υποχρεωτική λειτουργία  και εγκατάσταση συσκευών δορυφορικού συστήματος εντοπισμού στα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη, και  οι επαγγελματίες αλιείς και της  Κρήτης.

Σύμφωνα με την απόφαση οι πλοιοκτήτες υποχρεούνται να εγκαταστήσουν και να λειτουργήσουν συσκευές δορυφορικού συστήματος εντοπισμού (VMS), καθώς και συσκευές ηλεκτρονικής καταγραφής και διαβίβασης πληροφοριών (ERS), στα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη τους.
Κάτι τέτοιο βρίσκει εντελώς αντίθετο τον κλάδο που προσανατολίζεται σε κινητοποιήσει η μορφή των οποίων αναμένεται να καθοριστεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Μάλιστα μετά και την συνάντηση  της Συνομοσπονδίας Αλιέων Ελλάδας με τον υφυπουργό Ανάπτυξης  Παναγιώτη  Σγουρίδη γνωστοποιείται ότι οι αλιείς  παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους,  σχετικά με  τις συσκευές δορυφορικού συστήματος εντοπισμού (VMS )και το ηλεκτρονικό ημερολόγιο κι αν χρειαστεί  - όπως αναφέρεται - θα διεκδικήσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους  με αγωνιστικές κινητοποιήσεις , για τις οποίες δηλώνουν  ήδη έτοιμοι.

ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου