Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Να δοθεί άμεσα διέξοδο στα αδιέξοδα του τουρισμού..

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου με την επίσκεψη της στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» είχε έγκαιρα επισημάνει τα σοβαρά προβλήματα, που θα έπρεπε άμεσα, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση.

Η απάντηση του Υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκη, στην επερώτηση των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας όσο αφορά τα προβλήματα του Τουρισμού και ειδικότερα των υποδομών της χώρας, αντί να ξεκαθαρίσει χειροτέρευσε τα πράγματα.
Οι γενικολογίες, οι αοριστολογίες οι ασάφειες και η έλλειψη στρατηγικής σε ότι αφορά την συμφωνία μίσθωσης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που αποτελούν τις πύλες εισόδου της χώρας και προσφέρουν πολλαπλά κέρδη στην ελληνική οικονομία, δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων και έχουν άμεσο αντίκτυπο σε ένα από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας μας όπως είναι ο τουρισμός.
Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου με την επίσκεψη της στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» είχε έγκαιρα επισημάνει τα σοβαρά προβλήματα, που θα έπρεπε άμεσα, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου,  να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση.
Αυτό που απαιτείται σήμερα είναι οι μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να μην χαθούν  και ο αρμόδιος Υπουργός και η Κυβέρνηση να προχωρήσουν άμεσα σε λύσεις που θα δίδουν διέξοδο στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί  στον τουρισμό.
Η συνεχής επιβράβευση των επιχειρήσεων που ασχολούνται στον τομέα αυτό, στα σχέδια και τις συμφωνίες που συνάπτουν, αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για τον ρόλο που καλείτε να παίξει το κράτος.

Η πρόσφατη διάκριση της κρητικής εταιρείας Union Α.Ε. που δραστηριοποιείται στον τομέα των τουριστικών μεταφορών, με το Βραβείο της Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Ευφυή Συστήματα Επιβατικών Μεταφορών» που έλαβε στο Διαγωνισμό «Transport and Logistic Awards2015»,  αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και δημιουργούν την υποχρέωση στην πολιτεία να εν σκύψει με μεγαλύτερη σοβαρότητα πάνω στα θέματα του ευαίσθητου αυτού τομέα, στον τομέα του Τουρισμού, αφού απ' αυτόν προσδοκά πολλά η χώρα μας και οι πολίτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου