Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Στη φυλακή ο σεκιουριτάς για την υπεξαίρεση - μαμούθ

Προφυλακίστηκε ο 45χρονος σεκιουριτάς που κατηγορείται για την υπεξαίρεση-μαμούθ σε βάρος εταιρείας ασφαλείας στην οποία εργαζόταν ως διαχειριστής.
Η κλήση της ανακρίτριας να παρουσιαστεί εσπευσμένα το μεσημέρι του Σαββάτου στο γραφείο της σηματοδότησε τις ραγδαίες εξελίξεις.

Ο 45χρονος υπήρξε εξαιρετικά φειδωλός τόσο στις απαντήσεις που έδωσε στην ανακρίτρια και στη «βροχή» ερωτήσεων για τα κίνητρα της πράξης του όσο και για το πού έχουν καταλήξει τα χρήματα.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για υπεξαίρεση ιδιαίτερης μεγάλης αξίας κατά συρροή και κατ” εξακολούθησε, η οποία υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.
Καταλυτική στάθηκε η χθεσινή κατάθεση στην ανακρίτρια του ιδιοκτήτη της εταιρείας ασφαλείας, ο οποίος μάλιστα μαζί με τους δικηγόρους του κατέθεσε αίτημα ώστε να ασκηθούν και άλλες διώξεις για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα σε βάρος του κατηγορουμένου.
Με ενδιαφέρον αναμένονται τώρα και οι απολογίες των τριών υπαλλήλων που βαρύνονται επίσης για ποινική δίωξη για συνέργεια στην υπεξαίρεση, και οι οποίοι αναμένεται να κληθούν άμεσα.


inotos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου