Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Απογοήτευση και αγωνία για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας..

Σε κλίμα απογοήτευσης πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας μιας και δυστυχώς τα προβλήματα στο νοσοκομείο εξακολουθούν να υφίστανται, και δυσαρέσκειας, αφού το ότι δε δίνονται τουλάχιστον άμεσα λύσεις προκαλεί έντονη ανησυχία για το μέλλον του Νοσοκομείου και για την εξυπηρέτηση των ασθενών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ειρήνης Λάμπρου-Ανδρουλιδάκη για την anatolh.com κοινή συνισταμένη όλων όσων τοποθετήθηκαν ήταν ότι χρειάζονται λύσεις εδώ και τώρα. Με έμφαση στην Παθολογική και την πρόληψη ή ενίσχυσή της με επαρκή αριθμό γιατρών, που θα επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία της. Οι γιατροί που θα έρθουν να αναλάβουν την κλινική θα έχουν και το δύσκολο σε πρώτη φάση ρόλο να τη στήσουν ουσιαστικά ξανά, αφού για πάνω από δυο χρόνια υπολειτουργεί. Συζητήθηκαν όμως και τα προβλήματα στις λοιπές κλινικές, όπως Μαιευτική και Παιδιατρική, οι ελλείψεις σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό, οι οποίες αποτελούν και το βασικό παράγοντα για την ανεπαρκή λειτουργία του Νοσοκομείου.
Λόγος έγινε και για το αυτοδιοίκητο καθώς, όπως προέκυψε άλλωστε και στην πράξη, η ενιαία διοίκηση δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και δεν έλυσε προβλήματα.

Σημειώθηκε ακόμη από διάφορες πλευρές ότι δε θα πρέπει να υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ των νοσοκομείων του νομού και πως το επιθυμητό θα ήταν όλες οι υγειονομικές μονάδες να λειτουργούν πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου