Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Εξελέγη το νέο Δ.Σ. των διευθυντών ξενοδοχείων

Εξελέγη το νέο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων, μετά τις εκλογές της 23ης Μαΐου 2015 που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο "Απολλώνια" στο Ηράκλειο.

Στη συγκρότηση σε σώμα, το νεοεκλεγέν εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) συγκροτήθηκε ως ακολούθως:
Στη θέση προέδρου επανεξελέγη ο Γεώργιος Πελεκανάκης και ως Α' αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο Γεώργιος Ματσίγκος.
Στη θέση του Β' αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Νίκος Μανταμόπουλος, ενώ στη θέση του γενικού γραμματέα επανεκλέχθηκε ο Δημήτρης Κουμπαράκης και στη θέση του ταμία ο Κώστας Κυπριωτάκης.
Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά οι Μουστακάκης Βαγγέλης, Σπανάκης Γιάννης, Σφακιανάκης Γεώργιος και Σωμαράς Αλέξανδρος.
Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει τριετή θητεία, πραγματοποίησε το πρώτο του Διοικητικό Συμβούλιο και έθεσε «τους μελλοντικούς στόχους της Ομοσπονδίας οι οποίοι είναι:
• Η συνεχής προσπάθεια για την αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης.
• Συνεργασία με διεθνείς φορείς του τουρισμού και συμμετοχή σε ημερίδες και συνέδρια αυτών.
• Συνέχιση της προσπάθειας επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.
• Μεγαλύτερη συνεργασία με φορείς του τουρισμού και συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα σε εκθέσεις, συνέδρια, workshops, κ.λπ.
• Η άμεση συνάντηση με τους υπουργούς Τουρισμού και Οικονομικών για ανάλυση των θεμάτων σχετικά με την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ και την επίπτωση του στο τουριστικό μέλλον της χώρας.
• Η δραστηριοποίηση όλων των συλλόγων της Ομοσπονδίας με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών».
«Το Διοικητικό Συμβούλιο, τέλος, ευχαριστεί όλους τους εκλέκτορες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο νέο Δ.Σ. και δήλωσε ότι αισθάνεται την υποχρέωση ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους μελλοντικούς στόχους όπως αυτοί τέθηκαν στην τελευταία σύσκεψη.

Η Ομοσπονδία αποτελεί την πιο ενεργή πλατφόρμα διευθυντών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στα επόμενα τρία χρόνια της θητείας μας θα επιχειρήσουμε να διευρύνουμε περαιτέρω την απήχησή μας στην τουριστική κοινότητα και να δημιουργήσουμε ένα δραστήριο δίκτυο για την καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών του τουριστικού τομέα», δήλωσε σχετικά το νέο Δ.Σ.

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1239013&srv=95

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου