Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Βαρουφάκης: Θα πληρώσουμε το ΔΝΤ, γιατί θα έχουμε συμφωνία έως τις 5 Ιουνίου

 “Θα πληρώσουμε τη δόση του ΔΝΤ, γιατί θα έχουμε συμφωνία έως τις 5 Ιουνίου”, σημείωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN το βράδυ της Δευτέρας.

Ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως είναι αισιόδοξος για τη συμφωνία, ενώ υπογράμμισε πως η Ελλάδα και η νέα κυβέρνηση αποπληρώνει με συνέπεια όλο αυτό το διάστημα τις οφειλές της, ωστόσο, δεν λαμβάνει καμία χρηματοδότηση από το πλαίσιο της δανειακής σύμβασης. “Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί”, τόνισε.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Βούτση πως η Ελλάδα δεν θα πληρώσει το ΔΝΤ αν δεν υπάρξει τη συμφωνία, ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε πως αυτή η τοποθέτηση είναι «κοινή λογική».
“Επί μήνες η Ελλάδα πληρώνει τις υποχρεώσεις της εξοικονομώντας χρήματα από διάφορους πόρους. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό», σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης.
Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Ρίτσαρντ Κουέστ εάν το συνταξιοδοτικό είναι η μοναδική ουσιαστικά «κόκκινη γραμμή» της κυβέρνησης, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε «Είναι μία από αυτές, όχι η μοναδική».
Ακόμη αναφέρθηκε σε πρόσφατο άρθρο του στο οποίο αναφέρει πως η λιτότητα που έχει επιβληθεί στην ελληνική οικονομία είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη οικονομία μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Χρειαζόμαστε ανάπτυξη», διαμήνυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μέσω του CNN.

ysterografa.gr/politics

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου