Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Συνεχείς έλεγχοι σε καταστήματα τις ημέρες του Πάσχα

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου, έχει εντατικοποιήσει τους έλεγχους σε καταστήματα εστίασης (καφετέριες, εστιατόρια κ.α.), εμπορικά καταστήματα και λοιπές τουριστικές αγορές, όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

Στόχος είναι η προστασία των καταναλωτών με την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας, κυρίως όσον αφορά στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, καθώς και της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας.
Ενδεικτικά, το χρονικό διάστημα από 04 έως 09-04-2015, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποίησαν εκτεταμένους ελέγχους στην Κεντρική Αγορά Αθηνών και Πειραιώς, στο Μοναστηράκι, την Πλάκα, το Πειραιά, τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη και άλλες περιοχές της Αττικής, όπου διαπιστώθηκαν έξι (6) παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Οι φορολογικοί και ασφαλιστικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς, όλο το διάστημα της εορταστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου