Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Τραγικός θάνατος για 50χρονο στη λεωφόρο Ικάρου ..στο Ηράκλειο..

Τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ικάρου με θύμα έναν 50χρονο Πολωνό. Σύμφωνα με το neakriti.gr για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο αλλοδαπός είχε πέσει στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε στο σημείο, και εξαφανίστηκε.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο, παρέλαβε τον τραυματία, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης ο τραυματίας είχε καταναλώσει αλκοόλ και έκανε δύσκολη την εξέτασή του από τους γιατρούς, καθώς ήθελε να αποχωρήσει από το νοσοκομείο, παρόλα αυτά διαπιστώθηκε πως υπέστη ρήξη σπλήνας, ήπατος και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Το αυτοκίνητο φέρεται να πέρασε από πάνω του και από τα ξημερώματα αστυνομικοί της Τροχαίας, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη αλλά και να εντοπίσουν τον οδηγό του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο.   
Ο αλλοδαπός φέρεται να έμενε σε παράπηγμα του πόρου και να σιτιζόταν από τα συσσίτια του Αγίου Γεωργίου Πόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου