Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Το νερό "κατάπιε" τον πυροσβέστη στο λιμάνι του Ρεθύμνου..video..

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι για μία ακόμα φορά έχουν δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα στην περιοχή του λιμανιού στο Ρέθυμνο.

Οι βοριάδες δημιουργούν μεγάλο κυματισμό, με αποτέλεσμα η περιοχή γύρω από το λιμάνι και το λιμεναρχείο να έχει πλημμυρίσει, ενώ ο περιφερειακός δρόμος είναι κλειστός από το ύψος της Φορτέτζας ως το λιμάνι. Ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο χώρο του λιμανιού παρασύρθηκε από τα κύματα, έπεσε μέσα στο ενετικό λιμάνι και το νερό το "εξαφάνισε" στο ανοιχτό πέλαγος...
Μία καφετέρια στο ενετικό λιμάνι έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, αφού οι άνεμοι έσπασαν τις τζαμαρίες, ενώ το μαγαζί πλημμύρισε, μεγάλες πέτρες έχουν μεταφερθεί σε όλο το δρόμο, ενώ τα κύματα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα να παρασύρουν οτιδήποτε και οποιονδήποτε βρεθεί στο πέρασμα τους. Επομένως, οι πολίτες δεν πρέπει να πλησιάζουν στο σημείο.
Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν τεθεί σε επιφυλακή προκειμένου να επέμβουν όπου χρειαστεί. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί ιδιαίτερα προβλήματα σε κανένα άλλο σημείο του νομού.
Κινδύνευσε πυροσβέστης που παρασύρθηκε από το νερό
Άγιο είχε ένας πυροσβέστης της Π.Υ. Ρεθύμνου, όταν την ώρα που επιχειρούσε με συνάδελφο του να "δέσει" το αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί από το νερό στο λιμάνι, παρασύρθηκε και ο ίδιος από τη θάλασσα που βγήκε στη στεριά.
Το νερό "κατάπιε" τον πυροσβέστη, ο οποίος κατέληξε στα νερά του ενετικού λιμανιού, όμως ήταν τυχερός καθώς η στάθμη λόγω της θαλασσοταραχής είχε ανέβει πολύ και το νερό τον επανέφερε στη στεριά!
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και επέστρεψε σώος και αβλαβής στην υπηρεσία του.


GOODnet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου