Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε o Εισαγγελέας για την υπόθεση Γρηγόρη Ροκαδάκη..

Την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσαν σχετικά δημοσιευματα για τη διαγραφή του προστίμου για τις επιδοτούμενες βίλες ιδιοκτησίας Χάρη Βαβουρανάκη από το γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γρηγόρη Ροκαδάκη.

Ο προϊσταμένος της Εισαγγελίας διέταξε προκαταρκτική έρευνα με στόχο να διαπιστωθεί τί ακριβώς έχει συμβεί στην περίπτωση της επένδυσης και του προστίμου, καθώς και το αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και σε ποιους αποδίδονται.
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το cretalive παράδοξο φαίνεται το ότι η απόφαση του Γρηγόρη Ροκαδάκη για ακύρωση του προστίμου που είχε επιβληθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση επί Δεικτάκη, ελήφθη ενώ είναι σε εκκρεμότητα η έκδοση της δικαστικής απόφασης για την υπόθεση, αφού ο Χ.Βαβουρανάκης έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη και η υπόθεση εκδικάστηκε στις 17 του περασμένου Δεκέμβρη. Αυτό, καθώς και το ότι η απόφαση ελήφθη δύο ημέρες πριν τις εκλογές, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Αργύρης Ματάμης, θέτοντας επί τάπητος δύο εύλογα ερωτηματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου