Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Πάγκαλος για Βαρουφάκη:..να πάει σε έναν ψυχίατρο!

Πυρ και μανία με τις στυλιστικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη, εμφανίστηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος «στόλισε» τον νέο υπουργό Οικονομικών με βαριές εκφράσεις. Οσο για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μας πάει σε πτώχευση.
«Δεν θέλω να επαναλάβω αυτό που μας έλεγε ο γυμναστής μας στο Βαρβάκειο..
"κωλόπαιδα, βγάλτε το χέρι από την τσέπη γιατί ξέρω τι πιάνετε εκεί μέσα» είπε (Βήμα fm) ο πρώην υπουργός αναφερόμενος στη συνήθεια του κ. Βαρουφάκη να μιλά με τα χέρια στις τσέπες.
«Εχει συνεχώς έχει το χέρι στην τσέπη. Δεν ξέρω τι είναι, να πάει σε έναν ψυχίατρο! Είναι αγενέστατο να έχεις το χέρι στην τσέπη» υποστήριξε.
Ενώ χαρακτήρισε «άθλιο» το γεγονός ότι δεν βάζει του πουκάμισο μέσα. «Αυτό είναι άθλιο. Ή το βάζεις μέσα ή δεν το φοράς. Πας στη Ντάουνινγκ Στριτ, προσαρμόζεις το ντύσιμό σου με εκείνο του οικοδεσπότη σου. Όταν όλοι φοράνε γραβάτες, δεν πας με τις παντόφλες» είπε ο Θ. Πάγκαλος.
Επιπλέον κατηγόρησε τον Γ. Βαρουφάκη για αγένεια και υπεροψία: «Βγαίνει ο κ. Βαρουφάκης έμπλεως εαυτού και δεν συστήνει κανέναν από τους ομολόγους του. Όταν βγήκε αυτός ο Ντάισελμπλουμ – πώς τον λένε – από το ασανσέρ, τον πήρε και έφυγαν και πέρασε δίπλα από τον Σταθάκη και τον Τσακαλώτο και τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια! Το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να τους συστήσει στον Ντάισελμπλουμ, διότι ήταν άγνωστοι σ’ αυτόν. Έπρεπε να του πει ότι είναι υφυπουργοί κτλ» είπε με έμφαση.
Υποστήριξε μάλιστα με χιούμορ ότι «για να το ξεπεράσει αυτό ο Τσακαλώτος, φόρεσε ένα κιτρινόμαυρο κασκόλ και έκανε διάφορα αστειάκια» στη συνάντηση με τον Σαπέν.
Η επίθεση Πάγκαλου κατά Βαρουφάκη συνεχίστηκε αμείωτη: «Είναι δυνατόν ο υπουργός Οικονομικών, δηλαδή ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος για τα οικονομικά προβλήματα μιας χώρας που η ίδια η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και λέει ότι τα 2/3 του πληθυσμού είναι φτωχοποιημένα και όμως αυτός να ασχολείται μόνο με το ντύσιμό του; Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Φαντάζομαι ότι ο κ. Βαρουφάκης για μένα π.χ. θα τα απαιτούσε, γιατί εγώ ντύνομαι στο Αιγάλεω, στο ειδικό κατάστημα Big Men, που είναι για τους χοντρούς» κατέληξε, αναφέρει το iefimerida. 
Αναφερόμενος στην ουσία της οικονομικής και πολιτικής διαπραγμάτευσης, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης θα αποτύχει παταγωδώς: «Θα εφαρμοστεί το σχέδιο Β του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει ποτέ ομολογήσει και παραδεχθεί και είναι η πτώχευση. Βλέπω ότι μπορούμε να κάνουμε μόνο το σχέδιο Β. Πτώχευση (...) Πτώχευση σημαίνει ότι θα έλθει το κράτος στις 29 ή στις 31 του μήνα και θα πει ότι δεν μπορεί να δώσει μισθούς και συντάξεις στο τέλος του επόμενου μήνα, διότι δεν έχει άλλα χρήματα. Η συνέχεια σ’ αυτήν την προσπάθεια είναι αυτή, εκτός και αν γίνουν και άλλες κωλοτούμπες».

1 σχόλιο :

  1. Δεν κάναμε θυσίες 5 χρόνια για να ξανά προσληφθούν οι αργόμισθοι & οι καρατεμπελχαναδες στο χρεοκοπημένο αριστερό δημόσιο & να ξαναφοροδιαφεύγουν τα λαμόγια επειδή έτσι θέλουν ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΚΟΠΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΗΔΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΥΓΟΥΡΗΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΕΞΩ , ΤΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΥΦΑΚΙ & ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ .......οι ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ θα ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ γιατί είναι προς το συμφέρον της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ως η μόνη & αποκλειστική πολιτική για να ξαναγίνει η οικονομία μας παραγωγική & ανταγωνιστική !!!!!........BAROUFAKI GO HOME ..EASY RIDER !!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή