Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ξεσήκωσαν το Ηράκλειο..οι Πομπιανοί !

Για κάποιους το τριώδιο φαίνεται πως ξεκίνησε νωρίτερα. Αυτή την άποψη έχουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας που βρέθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, ντυμένοι με αποκριάτικες στολές, έχοντας πολύ διάθεση και κέφι, καθώς και παραδοσιακά κεράσματα, ενημέρωσαν τους περαστικούς αλλά και τους καταστηματάρχες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που ετοιμάζουν και φέτος στο χωριό τους.

Μια παράδοση που κρατάει 37 ολόκληρα χρόνια θα συνεχιστεί με αποκορύφωμα την νυχτερινή παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 17.30  μμ στην Πόμπια. Οι διοργανωτές, μας υπόσχονται πολλές εκπλήξεις και διασκέδαση όπως αυτοί ξέρουν να προσφέρουν τόσα χρόνια άλλωστε στους επισκέπτες.

Να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα αντιπροσωπεία μελών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο θα μεταβούν στη γερμανική πόλη της Βόνης. Τα μέλη του Συλλόγου προσκλήθηκαν από τους τοπικούς διοργανωτές της καρναβαλικής γιορτής, ενώ επιστρέφοντας μαζί τους θα είναι μαζί τους και η Γερμανική ομάδα η οποία θα συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στη βραδινή παρέλαση στην Πόμπια.

http://flashnews.gr/post/215635/oi-pompianoi-hellip-kseshkwsan-to-hrakleio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου