Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Σεμινάριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα από το ΤΕΙ Κρήτης

Σε ομάδες παραγωγών, νέους αγρότες, συνεταιρισμούς και γεωπόνους, απευθύνεται το σεμινάριο με θέμα «Αγροτική Επιχειρηματικότητα Στρατηγικές Εξαγωγικού και Εγχώριου Μάρκετινγκ και δημιουργία Επιχειρηματικού Πλάνου» που διοργανώνει, στα πλαίσια της Σχολής Δια Βίου Μάθησης, το ΤΕΙ Κρήτης, που πραγματοποιείται τα ΣΚ: 28 Φεβρουαρίου, 1 Μαρτίου καθώς και 7 Μαρτίου, 8 Μαρτίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Οι αυξανόμενες ευκαιρίες στον κλάδο της αγροδιατροφής χρειάζονται όχι μόνο ένα ποιοτικό προϊόν αλλά και μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική μάρκετινγκ και ένα επιχειρηματικό πλάνο που ‘πείθει’. Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσουν για να δημιουργήσουν ένα επιχειρηματικό πλάνο που θα λειτουργήσει ως πλοηγός για την πορεία της επιχείρησής τους, αλλά και ως ένα εργαλείο για την προσέλκυση συνεργατών και επιπλέον χρηματοδότησης.
- ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Συμβουλευτική Μάρκετινγκ. Στα πλαίσια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής πάνω σε δικό τους παράδειγμα παράλληλα με τις διδασκαλίες και τη χρήση συμβουλευτικής μάρκετινγκ χωρίς επιπλέον κόστος.
Αφορά νέους επιχειρηματίες αγρότες, ομάδες παραγωγών, απόφοιτους γεωπονικών σχολών, μεσάζοντες στο χώρο της αγροδιατροφής, φορείς (δημόσιους – ιδιωτικούς) επιφορτισμένους με την προώθηση και ανάπτυξη ΜΜΕ, επιμελητήρια και συνεταιριστικές οργανώσεις ή ιδιώτες που θέλουν να αξιοποιήσουν τη γη τους για τη δημιουργία μιας επιπλέον πηγής εισοδήματος.
Θα διδαχθεί από υψηλά καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, με πολυετή πρακτική επαγγελματική εμπειρία σε θέματα μάρκετινγκ, τόσο στην αγορά της Ελλάδας όσο και σε αγορές του εξωτερικού. Θα διεξαχθεί σε 4 ενότητες έξι ωρών η κάθε μία. Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα, θα χορηγηθούν σημειώσεις και βεβαίωση συμμέτοχης.
Για το κόστος συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες:
email: info@diaviou.teicrete.gr, τηλέφωνο: 2810-379177, (εργάσιμες ημέρες, 12:00 – 15:00).
Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων: 19/01/2015 έως 20/02/2015 - Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Την αίτηση θα την βρείτε στο σύνδεσμο: “Προκηρύξεις Προγραμμάτων” του ιστότοπου www.diaviou.teicrete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου