Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Σημαντικές συναντήσεις Μανώλη Κεφαλογιάννη με στελέχη της ΕΕ, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Πρωτοβουλίες απο την ΝΔ που   εγγυώνται  την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας στην ΕΕ.
Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε χθες  στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο του ΕΛΚ κ. Joseph Daul, τον πρόεδρο του της Κ.Ο κ. Manfred Weber, εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρτη Σκοινά και εντός της εβδομαδας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. 

Σκοπός των επαφών αυτών ήταν να ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και να μεταφέρει τη σαφή πρόθεση  του προέδρου Αντώνη Σαμάρα και των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας να αναλάβουν πρωτοβουλίες που θα  εγγυηθούν  την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας στην ΕΕ.
Σε όλες αυτές τις επαφές ο Μανώλη Κεφαλογιάννη τόνισε η πάγια εθνική θέση της Νέας Δημοκρατίας. "Η Ευρώπη πρέπει να συνεχίσει να δείχνει την αλληλεγγύη της υλοποιώντας την απόφαση του Eurogroup του Νοεμβρίου 2012 για Επιμήκυνση της Αποπληρωμής του ελληνικού χρέους, με παράλληλη Μείωση των υφιστάμενων Επιτοκίων κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά τη χώρα μας στην εξυπηρέτηση του χρέους της και στην επιστροφή της Ελλάδας στο δρόμο της Ανάπτυξης. Η χώρα μας απο την δίκη της μεριά οφείλει να δείξει σοβαρότητα, απευθυνόμενη σε συμμάχους και εταίρους, μακριά απο λαϊκισμούς και κινήσεις εντυπωσιασμού για εξεύρεση λύσεων που θα υπηρετούν το συμφέρον της Ελλάδας με σταθερότητα και ευημερία για τους Έλληνες Πολίτες.  

Τα παραπάνω αναμένεται να συζητηθούν σε προγραμματισμένη συνάντηση Μανώλη Κεφαλογιάννη και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μέσα στην εβδομάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου