Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Χρώματα και καρναβαλική διάθεση στις αποθήκες των αρμάτων..στο Ρέθυμνο..

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ
Με φαντασία και μεράκι οι ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου, με την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις και της φετινής διοργάνωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αγγελικής Καλλέργη για το GOODnet.gr στις αποθήκες που έχει διαθέσει ο δήμος, αλλά και σε ιδιόκτητους χώρους τα μέλη των ομάδων δουλεύουν πυρετωδώς και ετοιμάζουν τα άρματα τους. Πλέον, μένουν οι τελευταίες πινελιές, αφού οι κατασκευές έχουν πάρει την οριστική τους μορφή και σιγά σιγά παίρνουν το απαραίτητο χρώμα. Και φέτος, οι ομάδες αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν οικολογικά υλικά, με αποτέλεσμα πολλά άρματα να κατασκευάζονται με μέταλλο και χαρτί, χωρίς να λείπουν εκείνες που «πλάθουν» τις μορφές τους επάνω σε φελιζόλ.
Στην αποθήκη του δήμου στα σφαγεία, το κέφι δεν λείπει. Και κυρίως δεν λείπει η όρεξη για καλή παρέα, με μεζέδες και κρασάκι. Οι αυτοσχέδιες ψησταριές είναι στο καθημερινό πρόγραμμα και οι ψήστες είναι η «ψυχή» των αποθηκών!
Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης οι ομάδες έκαναν το δικό τους πάρτυ, με dj και καλούς μεζέδες, κάποιοι πήραν τις θέσεις τους στις ψησταριές και άλλοι απολάμβαναν τους καρπούς των κόπων τους!
Οι καρναβαλιστές με διάθεση παιχνιδιάρικη ποζάρουν στον φακό του GOODnet.gr και είναι περήφανοι για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους που σε λίγες μέρες θα το απολαύσουν όλοι οι ρεθυμνιώτες και οι επισκέπτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου