Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ερχεται κακοκαιρία με θυελλώδεις νοτίους ανέμους

Βροχές ή καταιγίδες κυρίως σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας και του Αιγαίου, αλλά και σταδιακή σημαντική επιδείνωση του καιρού στα δυτικά με τοπικά πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά, πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και πολύ θυελλώδεις νοτιάδες, περιμένουμε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015.
Μέχρι το βράδυ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης στο Αιγαίο καθώς και σε περιοχές της Κεντρική και Βόρειας Ελλάδας, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και σε ημιορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από -2 έως 7 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 11 στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 9 στην Ήπειρο, από 6 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά τοπικά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις, 8 με 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις, 7 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις, 8 με 9 μποφόρ.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση σε θυελλώδεις, 8 μποφόρ.
Νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας το βράδυ τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου