Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Γιατί ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει σήμερα τη ΝΔ..άρθρο του Νίκου Αντωνακάκη,στην εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ"


(Ο Νίκος Αντωνακάκης είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ και υπεύθυνος του τομέα ενημέρωσης και επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου)

Ο ιδρυτής, της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής πριν 35 χρόνια έβαλε την Ελλάδα στην μεγάλη οικογένεια της Ευρώπης και όλοι πια παραδέχονται ότι η επιλογή του αυτή, ήταν πολύ σωστή. Σήμερα όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς μαζί με την κυβέρνηση πάλεψαν για να κρατήσουν αυτή την επιλογή του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή ζωντανή, πάλεψαν για τη παραμονή της Ελλάδας, στην Ευρώπη.

Το ψευτοδίλημμα «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» που ηχεί σαν σειρήνα στα αυτιά μας, από τις δυνάμεις του λαϊκισμού και όλων αυτών που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα σε σκοτεινές εποχές, είναι το μόνο πολιτικό επιχείρημα που έχουν για να εφαρμόσουν, το μόνο πολιτικό επιχείρημα για να πλήγωσουν βαθύτατα, την Ελλάδα και όλους τους Ελληνες .
Ο ελληνικός λαός, μετά από αυτή την πορεία, πιστεύω πως δεν θα παρασυρθεί από τις «κάλπικες φωνές» του λαϊκισμού.
Οι τεράστιες θυσίες, οι κόποι και οι προσπάθεις όλων, τα τελευταία τέσσερα χρόνια πιάνουν πλέον τόπο. Όλοι μαζί κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια.Όλοι μαζί πετύχαμε το στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, με σφραγίδα Eurostat, ένα χρόνο νωρίτερα. Όλοι μαζί μειώσαμε, το δημοσιονομικό έλλειμμα στο 2,1%, κάτω και από το «ψυχολογικό όριο» του 3% που επιτάσσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ποσοστό πολύ χαμηλότερο από πολλές άλλες χώρες της ΕΕ και βγήκαμε στις αγορές ανακτώντας με σταθερά βήματα την εθνική μας κυριαρχία. Όλοι μαζί μοιράσαμε το κοινωνικό μέρισμα σ’ αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη και ξεκινήσαμε, τη συζήτηση για οριστική λύση στο πρόβλημα του χρέους, σύμφωνα με την απόφαση του Eurogroup του Νοεμβρίου 2012 έχοντας πετύχει τη μεγαλύτερη δημοσιονομική εξυγίανση που έχει γίνει ποτέ. Εμείς, όλοι μαζί..
Οι οπαδοί της μιζέριας και του λαϊκισμού που συνεχίζουν το μονότονο τέμπο τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε λίγο δεν θα υπάρχουν στον πολιτικό χάρτη της χώρας «Μνημόνια» και ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, την πολιτική σταθερότητα και την ομαλή πορεία σε ένα καλύτερο αύριο. Λέμε αλήθειες, έχουμε σχέδιο και προοπτική. Οι Έλληνες της Κρίσης δεν απώλεσαν την κρίση τους. Γι’ αυτό πιστεύω πως η Νέα Δημοκρατία στις 25 Ιανουαρίου, θα είναι και σε αυτές τις εκλογές, ο μεγάλος νικητής, η πρώτη δύναμη. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου