Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Αγριεψε ο καιρός στην Κρήτη..

Eπιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός στην Κρήτη, τις τελευταίες ώρες με το νέο κύμα κακοκαιρίας να έχει ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ χιόνια αναμένεται να πέσουν ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και στα ορεινά της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, για αύριο προβλέπονται στην ανατολική και νότια χώρα, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Από τις μεσημεριανές ώρες, οι θυελλώδεις άνεμοι θα εξασθενήσουν. Παγετός θα σημειωθεί το πρωί στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν παροδικές βροχές με ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά 8 με 9 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στη Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 6 και στη Θράκη βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 08 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία αναμένονται λίγες νεφώσεις, ενώ  στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 με 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 8 με 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου