Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ακυβέρνητο ιστιοφόρο με τρεις επιβάτες..ανοιχτά της Κρήτης..

Ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης παρέμεινε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ανοιχτά της Κρήτης και ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιστιοφόρο σκάφος σημαίας Αμερικής, έπλεε 26 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Κρήτης όταν παρουσίασε μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να παραμείνει για αρκετή ώρα ακυβέρνητο ενώ και ο κεντρικός ιστός του σκάφους είχε υποστεί σοβαρές ζημιές.

Οι τρεις Ολλανδοί επιβάτες ειδοποίησαν στις 12:30 περίπου το μεσημέρι, τις Λιμενικές αρχές χρησιμοποιώντας δορυφορικό τηλέφωνο καθώς ο ασύρματος δεν λειτουργούσε.

Άμεσα προς το σημείο που είχε εντοπιστει΄το σκάφος, έπλευσε πλωτό σκάφος του Λιμενικού ενώ ενημερώθηκαν και παραπλέοντα σκάφη.

Το φορτηγό πλοίο MSB1 προσέγγισε το ιστιοφόρο και νωρίς το απόγευμα, αποφασίστηκε η ρυμούλκηση του ιστιοπλοικού στο λιμάνι κατάπλου του πλοίου, δηλαδή στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Οι τρεις Ολλανδοί είναι καλά στην υγεία τους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη επιχείρηση διάσωσής τους έγινε κάτω από αρκετά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=202668&cid=299

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου