Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ: 11χρονη μπήκε στο νοσοκομείο και… γέννησε

Σοκ και μούδιασμα από την είδηση ότι ένα 11χρονο κορίτσι γέννησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου καταφέρνοντας με καισαρική τομή να φέρει στη ζωή το υγιέστατο παιδί της.Η ανήλικη μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας της ενδοχώρας κι ενώ ο τοκετός βρισκόταν προ των πυλών. Ακολούθως εσπευσμένα μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου τελικά κατάφερε να γεννήσει.
Η ανήλικη πλέον μητέρα, Ρομά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και το νεογέννητο κοριτσάκι που γέννησε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο τώρα ξεκινά η έρευνα από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, αρχικά τουλάχιστον προκειμένου να ξεκαθαριστεί κάτω από ποιες συνθήκες προέκυψε η εγκυμοσύνη της στην ηλικία των μόλις 11 ετών.
Για την υπόθεση έχει ήδη ειδοποιηθεί εισαγγελέας ανηλίκων που θα επιληφθεί και θα ερευνήσει. Την 11χρονη συνοδεύει μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι μητέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό του νοσοκομείου εκφράζει έντονες επιφυλάξεις ως προς το αν η γυναίκα αυτή είναι μητέρα της - πάντως η συμπεριφορά της (όπως σημειώνουν) καθόλου δε μοιάζει με αυτή μητέρας.

neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου