Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Παραμένει ανοιχτό το "Τάλως" έως ότου εκδικαστεί η ένσταση της εταιρείας..


Δεν θα προχωρήσει στη σφράγιση του "Τάλως" η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, έως ότου εκδικαστεί η ένσταση της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα το θέμα παραπέμπεται στα κεντρικά όργανα.
Αυτό αποφάσισε σήμερα το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (ΣΥΠΟΘΑ Ηρακλείου), που συζήτησε την απόφαση του ΣτΕ για σφράγιση και την αίτηση αναστολής αυτής.

Συγκεκριμένα, στην απόφαση ξεκαθαρίζεται εξαρχής ότι το όργανο "λόγω της μείζονος σημασίας της υπόθεσης" - όπως αναφέρεται επί λέξη - δεν είναι δυνατό να εκδώσει απόφαση και για το λόγο αυτό παραπέμπει τον φάκελλο στο Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ).
Μέχρι της συζήτησης σε αυτό, δεν είναι δυνατό, αναφέρεται στην ίδια απόφαση, να προχωρήσει η Διοίκηση στην εκτέλεση της απόφασης σφράγισης, αφού θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δηλαδή να εξεταστεί η ένσταση και να εκδοθεί απόφαση επ' αυτής, από το ΚΕΣΥΠΟΘΑ.

Οπότε, μέχρι να οριστεί η ημερομηνία συζήτησης και να βγει η σχετική απόφαση από το Κεντρικό Όργανο, το "Τάλως" θα παραμείνει ανοιχτό και θα λειτουργεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου