Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δολοφονική επίθεση με λοστό στον Π. Ινιωτάκη

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε πριν από λίγο ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης, που παρελήφθη από τους διασώστες, από την οδό Επιμενίδου, χτυπημένος, αιμόφυρτος μετά από ξυλοδαρμό, σε βάρος του.




Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει συγγενείς, φίλοι του και αντιδήμαρχοι, προκειμένου να μάθουν για την κατάσταση της υγείας του. Τόσο στο κέντρο του Ηρακλείου, που συνέβη το περιστατικό, όπου δηλαδή, ο αντιδήμαρχος φέρεται να ζήτησε βοήθεια σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όσο και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, έχουν σπεύσει αστυνομικοί που διενεργούν προανάκριση, προκειμένου να ρίξουν φως στο τι ακριβώς συνέβη και ο γνωστός αντιδήμαρχος του Ηρακλείου, αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι χτυπημένος σοβαρά στο κεφάλι με λοστό δύο με τρεις φορές, και στο σώμα πιο ελαφριά. Ο ίδιος αναμένεται να δώσει κατάθεση για το τι ακριβώς συνέβη, πριν από ελάχιστα λεπτά. Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην ακτίνα ταξιδιωτικού γραφείου και στη συνέχεια ο Πέτρος Ινιωτάκης ζήτησε βοήθεια προσεγγίζοντας άλλο κατάστημα.

Το νοσοκομείο έχει κατακληστεί από κόσμο, ενώ έχουν σπεύσει ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου κ. Νικόλαος Χριστοφάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο κ. Ηλίας Λυγερός και αρκετοί αντιδήμαρχοι.




Δήλωση Βασίλη Λαμπρινού

Ο δήμαρχος Ηρακλείου καταδικάζει με δήλωσή του την δολοφονική επίθεση που εδέχθη ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης, όπως αναφέρει «ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης, εδέχθη σήμερα το απόγευμα σκληρή και άνανδρη επίθεση από άγνωστους δράστες. Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική αυτή επίθεση και αναμένω από την αστυνομία να προχωρήσει τάχιστα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών».
Χρήστος Κώνστας, Μαρία Μαυρομάτη, Λευτέρης Κουμαντάκης
neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου