Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τρεις συλλήψεις σε σχολείο υπό κατάληψη

Σε γλέντι μετατράπηκε η κατάληψη στο λύκειο Χερσονήσου, σύμφωνα με καταγγελίες των περίοικων.Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σχολείο διαπίστωσαν ότι στο χώρο ηχούσε μουσική ενώ εντοπίστηκαν και μπουκάλια με αλκοόλ.




Στο χώρο του σχολείου εντοπίστηκαν και τρία ενήλικα εξωσχολικά άτομα, οι οποίοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου.




Ειδικότερα, χθες βράδυ καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ότι στο Γενικό Λύκειο Χερσονήσου, το οποίο τελεί υπό κατάληψη, βρίσκονταν εξωσχολικά άτομα, καθώς επίσης ότι στο χώρο υπήρχαν αλκοολούχα ποτά.




Άμεσα αστυνομικοί διενήργησαν σχετικό έλεγχο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω άτομα παρέμεναν παράνομα στους χώρους του Λυκείου, παρά τη θέληση των υπευθύνων, ενώ σε παρακείμενο χώρο βρέθηκαν συσκευασίες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες απομακρύνθηκαν. 




Πρόκειται για έναν 20χρονο υπήκοο Αλβανίας, έναν 21χρονο υπήκοο Ρουμανίας και έναν 20χρονο ημεδαπό.




Οι προσαγωγές των τριών ατόμων μετατράπηκαν σε συλλήψεις, παρά το γεγονός ότι το Δ.Σ. του σχολείου διαπίστωσε πως στο χώρο δεν προκλήθηκαν φθορές και ζημιές.




Ωστόσο οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν για διατάραξη κοινής ησυχίας και θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο για πλημμεληματικές πράξεις.




Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου