Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μέχρι τον Φλεβάρη βλέπει ο Τσίπρας...

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις «βλέπει» μέχρι το Φλεβάρη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σημείωσε πως «ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου φαίνεται ότι τελειώνει».

«Το μόνο που απασχολεί τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά είναι το δικό τους προσωπικό πολιτικό μέλλον και η πολιτική τους επιβίωση. Συνεπώς πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα πέσουν από μόνοι τους. Θα κάνουν το παν για να παραμείνουν άλλον ενάμισι χρόνο», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης Γραμματέων Νομαρχιακών Επιτροπών και του Οργανωτικού Γραφείου του κόμματος.
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η κυβέρνηση υποκρίνεται πως διαπραγματεύεται, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κάνει αποδεκτή οποιαδήποτε συμφωνία θα υπάρξει από αυτή τη Βουλή, με αυτή την κυβέρνηση, που θα δεσμεύει την επόμενη κυβέρνηση.
Εξάλλου, εισηγήθηκε την υιοθέτηση κώδικα δεοντολογίας για όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές με το κόμμα. Συγκεκριμένα, επανέφερε με έμφαση το θέμα της συγκρότησης των ψηφοδελτίων και την πολιτική συμμαχιών υπογραμμίζοντας ότι «χωρίς να γινόμαστε πλυντήριο, θα συγκροτήσουμε σε αξιόπιστη βάση, με προγραμματικούς όρους, έντιμα και ανοιχτά, όχι κάτω από το τραπέζι, ένα νέο πλειοψηφικό μπλοκ πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων».
«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το επόμενο διάστημα οι οργανώσεις μας να γίνουν πεδίο αντιπαράθεσης ομάδων συμφερόντων στο όνομα του τάδε υποψήφιου ή του δείνα υποψήφιου», σημείωσε, και πρόσθεσε πως χρειάζεται μία λεπτή ισορροπία: «Χρειάζεται ταυτόχρονα να είμαστε ανοιχτοί σε κοινωνικές δυνάμεις, σε φερέγγυα πρόσωπα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «δεν είναι δυνατό να θεωρούμε ότι έχουν θέση δίπλα μας μόνο όσοι ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ του 4%, αλλά πρέπει να φτιάξουμε ένα πλατύ μέτωπο και να πάρουμε το 40% ή το 45%». Ωστόσο, διευκρίνισε πως «δεν θέλουμε να βάλουμε στα ψηφοδέλτιά μας αυτούς τους οποίους αύριο μπορεί να τους βρούμε μπροστά μας. Είτε επειδή συμμετείχαν στο πάρτι της προηγούμενης περιόδου, είτε επειδή είναι διακριτό στον κόσμο ότι είναι έτοιμοι να πάνε όπου φυσάει ο άνεμος».

http://www.avantipopolo.gr/2014/11/blog-post_984.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου