Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και εκλογές ζητά ο Αλέξης Τσίπρας

Την άμεση σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για να αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών πριν την προεδρική εκλογή και πριν την υπογραφή νέων συμφωνιών με τους δανειστές, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Στον διάλογο που είχαν οι δύο πριν τη συνάντησή τους, ο κ. Παπούλιας είπε στον κ. Τσίπρα ότι επιβάλλεται η στοιχειώδης συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων και το ελάχιστο της συναίνεσης στα ζητήματα της οικονομίας και στα διεθνή προβλήματα της χώρας, με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά ότι η Δημοκρατία δεν είναι κίνδυνος και ότι πρέπει να δοθεί στο λαό η ευκαιρία να αποφασίσει ο ίδιος το δρόμο που θα ακολουθήσει.
«Ίσως να έχω επηρεαστεί και από τη θητεία μου στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά τα εθνικά θέματα βρίσκονται σε μια κρίσιμη στιγμή και πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα προβλήματα. Να υπάρξει ένα μίνιμουμ συναίνεσης. Τα άλλα θα τα βρούμε. Εάν υπάρχει αυτή η συναίνεση όλα τα άλλα μπορούν να συζητηθούν» τόνισε ο κ. Παπούλιας.
«Οι επιλογές είναι κρίσιμες, καθώς ακόμη πιο δυσχερής είναι η κατάσταση στην κοινωνία. Θα πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα ότι η Δημοκρατία δεν είναι κίνδυνος και μπορούμε να έχουμε τη στοιχειώδη συνεννόηση. Να δώσουμε στον λαό τη δυνατότητα, στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκεται η χώρα, να επιλέξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.


 topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου