Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Η σπείρα και οι ψίθυροι στο Αρκαλοχώρι...

Γνωρίζετε ήδη την ιστορία του κυκλώματος στο οποίο συμμετείχαν υπάλληλοι του ΣΔΟΕ που ζητούσαν εκβιαστικά 60.000 ευρώ από επιχειρηματία, προκειμένου να τη «βγάλει καθαρή» και να μην του επιβάλουν πρόστιμο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.Για την υπόθεση ήδη οι ψίθυροι είναι πολλοί στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου. Γιατί; Μα, από εκεί είναι το ένα...λουλούδι και έπονται αποκαλύψεις..

Θυμίζω ότι τη Δευτέρα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αττική συνέλαβαν την 68χρονη λογίστρια- Β.Χ., τον 74χρονο
σύζυγό της Β.Σ., συνταξιούχο υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών, τον 43χρονο γιο της- Β.Ι., υπάλληλο της Τράπεζας της Ελλάδος, δύο υπαλλήλους του ΣΔΟΕ (52χρονη- Π.Π. και 44χρονο- Χ.Α.), καθώς και 54χρονο υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών- Γ.Π.).Πριν από την αστυνομική επιχείρηση, το θύμα είχε καταγγείλει στις Αρχές ότι οι δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ απαιτούσαν εκβιαστικά, μέσω της 68χρονης λογίστριας του, μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να «κλείσουν» έλεγχο στην επιχείρησή του και να μην του επιβληθούν υψηλά πρόστιμα.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου