Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Εβαλαν χειροπέδες σε ανήλικο για παράνομο τζόγο..στα Μάλια

                       Κατασχέθηκαν 668 μάρκες και το χρηματικό ποσό των 2.535 €
Συνελήφθησαν τα ξημερώματα στο Δήμο Χερσονήσου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 35χρονος ημεδαπός ως ιδιοκτήτης καταστήματος, οχτώ ημεδαποί ηλικίας από 20 έως 68 ετών, μια 37χρονη ημεδαπή, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 19,20 και 42 ετών και ένας ανήλικος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, σε καφενείο ιδιοκτησίας 35χρονου ο οποίος είχε επιτρέψει την διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «TEXAS POKER» με χρήματα στους ανωτέρω, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Κατασχέθηκαν συνολικά:
• Το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων τριάντα πέντε (2.535) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων,
• 668 μάρκες διαφόρων χρωμάτων,
• 1 τράπουλα,
• χειρόγραφες σημειώσεις όπου αναγράφονταν ονόματα και χρηματικά ποσά από τη διενέργεια των τυχερών παιγνίων.
Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου το εν λόγω κατάστημα στερείτο άδεια ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου