Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Νέα πρόταση για την ακτοπλοϊκή σύνδεση επεξεργάζεται η Cretan Ferries..στο Ρέθυμνο..

Νέα πρόταση για τη λύση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, την οποία θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες, επεξεργάζεται η διοίκηση της Cretan Ferries.
Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της, την οποία έστειλε μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Ευγένιου, των βουλευτών Ρεθύμνης, κ. Α. Ξανθού και Γ. Κεφαλογιάννη, της αντιπεριφερειάρχη Μ. Λιονή και του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γ. Μαρινάκη.
Αναφέρεται αναλυτικά:
«Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, έγινε ενημέρωση από τη διοίκηση για την προσπάθεια αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της.
Συζητήθηκε ότι θα τηρηθεί η δέσμευση προς του συμπολίτες μας για την επιστροφή των χρημάτων, όσων το επιθυμούν και ότι η εταιρεία θα ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις της τους θεσμικούς και τον Σεβασμιότατο διατηρώντας ζωντανή την προσπάθεια για καράβι στο Ρέθυμνο.
Η εταιρεία διερευνά νέα πρόταση για τη λύση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης και θα είναι έτοιμη να την ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες».
Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Δούσμανης και ο γραμματέας, Μιχάλης Ανδρουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου