Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Πάγκαλος: Πείνα και δυσωδία με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

«Oι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ εμπόδισαν την πυροσβεστική να φτάσει στη Marfin» - «Τον κομουνιστή άμα τον βάλεις στην εξουσία είναι πολύ δύσκολο να τον βγάλεις» πρόσθεσεΠείνα και δυσωδία «βλέπει» ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην Ελλάδα, σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. 




Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM το πρωί της Τρίτης ο κ. Πάγκαλος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι μόλις ανακοινωθεί εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, «θα διακοπεί η χρηματοδότηση από τους εταίρους και θα ακολουθήσει έξοδος κεφαλαίων και θα μπούμε στη λεγόμενη πολεμική οικονομία, δηλαδή απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων, περιορισμοί σε εισαγωγές και εξαγωγές». 




Μάλιστα, όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός, «θα υπάρξει τόσο μεγάλη πείνα και δυσωδία που όλοι αυτοί που χοροπηδάνε σήμερα για το γελαστό παιδί τον Τσίπρα, που πάει στον Πάπα και κουνιέται ή τη Δούρου, θα είναι τότε στο δρόμο και θα καίνε και θα σκοτώνουν»!




«Δεν είδατε ότι κάψανε την Αθήνα και καταστρέψανε τον ελληνικό τουρισμό για τρία χρόνια; Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι «εθνικιστική – λαϊκιστική», που στα Γερμανικά λέγεται Εθνικοσοσιαλισμός», διερωτήθηκε, αποδίδοντας στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για το θάνατο των τριών υπάλληλων στην Μarfin, γιατί, όπως υποστήριξε, οι οπαδοί του εμπόδισαν την πυροσβεστική να φτάσει στο κτίριο να τους απεγκλωβίσει. Πρόσθεσε δε: «Τον κομουνιστή άμα τον βάλεις στην εξουσία είναι πολύ δύσκολο να τον βγάλεις».




«Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, λέτε, όλοι αυτοί; Γιατί κρατούσαν τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ; Από βίτσιο;», πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος και υποστήριξε πως «φωνάζανε και εμποδίζανε τις πυροσβεστικές αντλίες να πάνε εκεί πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου