Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η καλλονή από το Ηράκλειο που η χάρη της έφτασε μέχρι την... Ινδία! (pics)

H Mαρία Τσαγκαράκη γεννήθηκε στον Μοχό, ξεκίνησε την καριέρα της από τα Κρητικά Καλλιστεία, με τη χάρη της να φτάνει μέχρι τη μακρινή Ασία και την Ινδία.
Η όμορφη Μαρία Τσαγκαράκη είναι γέννημα θρέμμα Κρητικιά - τόπος που φημίζεται για τις όμορφες γυναίκες του. «Γεννήθηκα στον Μοχό Ηρακλείου, ένα κλασικό κρητικό χωριό όπου τηρούνται οι παραδόσεις και οι κάτοικοι είναι περήφανοι για τον τόπο τους και την καταγωγή τους.
Οι Κρητικοί είμαστε αλλού παπά βαγγέλιο: εξωστρεφείς, ντόμπροι, έξω καρδιά. Κουβαλώντας αυτά τα εφόδια στη βαλίτσα μου έφυγα πριν από λίγα χρόνια από την ιδιαίτερη πατρίδα μου για να κυνηγήσω το όνειρό μου αρχικά στην Αθήνα και μετέπειτα σε πιο μακρινούς προορισμούς».
Τόσο η Αθήνα όσο και το Νέο Δελχί προσφέρουν στην όμορφη Μαρία πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και την πεποίθηση ότι τα όνειρά της μπορούν να βγουν αληθινά. «Πριν από κάποια χρόνια βγήκα Β’ Σταρ Ελλάς και έτσι εκπροσώπησα τη χώρα μας σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς του εξωτερικού. Πέρυσι, για παράδειγμα, συμμετείχα στο Miss World, που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα, ενώ λίγο καιρό μετά βρέθηκα και στη Μογγολία. Τέτοιου είδους διαγωνισμοί σού προσφέρουν απλόχερα εκπληκτικές εμπειρίες».
tsagkaraki2

Κάποια στιγμή βρίσκεται μέσω του πρακτορείου μοντέλων Ace στην Ινδία και αντιλαμβάνεται γρήγορα ότι η Ασία αποτελεί για εκείνη έναν τόπο εξαιρετικά φιλόξενο. «Η ζωή είναι δύσκολη αλλά ο κόσμος κυκλοφορεί χαμογελαστός. Υπάρχει μια καθαρότητα στην ψυχή και στο βλέμμα τους. Τους τρεις μήνες όπου έμεινα εκεί πέρασα υπέροχα. Γύρισα ολόκληρη τη χώρα γνωρίζοντας μέρη που δύσκολα επισκέπτεται κάποιος. Χρώματα, γεύσεις, εκφράσεις και εικόνες είναι τόσο δυνατά αποτυπωμένα στο μυαλό μου που πιστεύω ότι δεν θα σβήσουν ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η Ινδία είναι μια χώρα πλανεύτρα, ένας τόπος μαγικός».

Στη Βομβάη ποζάρει φορώντας πολύχρωμα μεταξωτά σάρι για λογαριασμό της ινδικής «Vogue». «Σε τέτοια μέρη με τόσο μεγάλες κοινωνικές αντιφάσεις υπάρχουν τα πιο γκλάμουρους περιοδικά του κόσμου», λέει και συμπληρώνει: «Αν δείτε την πολυτέλεια των ρούχων και το πόσο εκθαμβωτικά είναι τα κοσμήματά τους, δεν θα το πιστεύετε. Τέτοια ρουμπίνια, διαμάντια και ζαφείρια δεν προβάλλει ούτε η γαλλική ‘‘Vogue’’».

tsagkaraki3

Σε αυτή τη μακρινή χώρα, πρωταγωνιστεί σε σημαντικές επιδείξεις μόδας και σε μεγάλες καμπάνιες. «Ξαφνικά το πρόσωπό μου έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα, με τις γιγαντοαφίσες μου να υπάρχουν σε πολλά σημεία των πόλεων. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινα η αγαπημένη Ελληνίδα των Ινδών». Φυσικό επακόλουθο οι προτάσεις που δέχτηκε από το Bollywood. «Συχνά ζητάνε κορίτσια από το εξωτερικό για να υποδυθούν ρόλους. Παρόλο που ο ινδικός κινηματογράφος με συνεπαίρνει, αρνήθηκα διότι ήξερα ότι αν ενέδιδα θα έπρεπε να μείνω στην Ινδία πάνω από έναν χρόνο, κάτι που δεν ήθελα στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου». Σήμερα η Μαρία Τσαγκαράκη συγκαταλέγεται στις λιγοστές Ελληνίδες που κάνουν σημαντική καριέρα στο εξωτερικό. «Και να φανταστείς
ότι ασχολήθηκα με το μόντελινγκ εντελώς τυχαία. Σπούδασα Φιλολογία στο Ρέθυμνο και όταν είπα στον πατέρα μου, παλαιό ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, ότι θα ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς ως έφηβη ντρεπόμουν να κάνω έστω και δυο μέτρα μόνη μου για να μην τραβήξω πάνω μου τα βλέμματα του κόσμου».
tsagkaraki4

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου