Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Θρήνος για το Γιώργο Γυπαράκη που "έφυγε" από... πυροβολισμό..

Σοκ στην Κρήτη από το νέο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, του Γιώργου Γυπαράκη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο αναπάντεχα και άδικα, από ένα... πυροβολισμό!
Η κοινωνία στην Ασή Γωνιά είναι συγκλονισμένη, όπως και όλο το Κρητικό ποδόσφαιρο, που στο άκουσμα της είδησης του χαμού του νεαρού ποδοσφαιριστή "πάγωσε" από το σοκ...
Στην σελίδα του Α.Ο. Ασή Γωνιάς στο facebook αναφέρονται τα εξής: «Η Ασή Γωνιά έχασε τον «τούμπα» της. Ένα παιδί στολίδι μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο χαμός του έχει συγκλονίσει όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο και όχι μόνο, γιατί ήταν αγαπητός σε όλους.
Συμπαραστάτης στην οικογένειά του, πατέρας και αδερφός. Πρώτος στις κοινωνικές του υποχρεώσεις, στον χορό, στο τραγούδι, στο ποδόσφαιρο. Θα μας λείψεις πολύ Γιωργιό μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Στις 3 το μεσημέρι η κηδεία του 25χρονου
Σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στην Ασή Γωνιά Χανίων παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος καθώς συγγενείς και φίλοι οδήγησαν τον άτυχο Γιώργο Γυπαράκη στην τελευταία του κατοικία.
Ο 24χρονος "έφυγε" με τον πλεον άδικο τρόπο, έχοντας δεχτεί σφαίρα από μπαλωθιά 
Σύμφωνα με τα στοιχεία ο 40χρονος άνδρας έριξε άσκοπες μπαλωθιές στον αέρα, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να πέσει νεκρός από τις σφαίρες και ένας 23χρονος να τραυματιστεί.
Τι αναφέρει η Αστυνομία
Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες το απόγευμα, κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ο 40χρονος προέβη στη ρίψη άσκοπων πυροβολισμών με πιστόλι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου και τον τραυματισμό του 23χρονου.
Κατά την αστυνομική έρευνα και την εξερεύνηση του χώρου της εκδήλωσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι, πενήντα (50) φυσίγγια και δεκαπέντε (15) κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

creteplus gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου