Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η συγχώρεση της μάνας..

Με τα μάτια δεμένα και τη θηλιά περασμένη στο λαιμό του, ο άνδρας της φωτογραφίας μετρά τις τελευταίες του στιγμές στη ζωή. Η μητέρα του ανθρώπου που είχε σκοτώσει, στο Ιράν, είναι έτοιμη να κλωτσήσει την καρέκλα στην οποία στηρίζεται, στερώντας του τη ζωή, όπως εκείνος στέρησε τη ζωή του γιου της. 
Αντ’ αυτού όμως η γυναίκα κάνει κάτι εντελώς απροσδόκητο: χαστουκίζει τον άνδρα στο πρόσωπο και τον συγχωρεί, χαρίζοντάς του τη ζωή πραγματικά την τελευταία στιγμή. 
Όπως περιγράφει η Daily Mail, οι γονείς του νεκρού αφαιρούν τη θηλιά από το λαιμό του φονιά του γιου τους ενώ η μητέρα του δράστη τρέχει και αγκαλιάζει τη γυναίκα που χάρισε στο γιο της μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. 
Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του νεκρού Abdolghani Hosseinzadeh, η σύζυγός του άλλαξε γνώμη για την εκτέλεση του δράστη όταν ο γιος τους εμφανίστηκε στο όνειρό της. «Της είπε πως είναι σε ένα ωραίο μέρος και να μην ζητήσει αντίποινα», δήλωσε. «Αυτό την ηρέμησε και αποφάσισε να το σκεφτεί μέχρι την ημέρα της εκτέλεσης». 
Ο δράστης είχε καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών επειδή είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τον 18χρονο Abdollah Hosseinzadeh Jnr κατά τη διάρκεια καβγά στο δρόμο, πριν επτά χρόνια. 
Η οικογένεια έχει χάσει άλλο ένα παιδί, σε ηλικία 11 ετών, σε τροχαίο. 

Δείτε τις φωτογραφίες














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου