Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο Σίνισα Γκόγκιτς..στον Εργοτέλη..


Ο Σίνισα Γκόγκιτς είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του Εργοτέλη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόστολος Παπουτσάκης συναντήθηκε με τον Σερβοκύπριο τεχνικό και αφού προέκυψε απόλυτη ταύτιση απόψεων επήλθε συμφωνία για έναρξη της συνεργασίας.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον γνωστό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και όχι μόνο προπονητή Σίνισα Γκόγκιτς".
Ο Σίνισα Γκόγκιτς γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1963 στη Νις της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Ραντνίτσκι της γενέτειράς του και στη συνέχεια στη Ραντ Βελιγραδίου.
Το 1989 μεακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια της Ανόρθωσης. Επόμενοι σταθμοί της ποδοσφαιρικής καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός, εκ νέου ο ΑΠΟΕΛ και τέλος ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Παράλληλα, πήρε την κυπριακή υπηκοότητα και αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της Κύπρου.
Ως προπονητής έχει εργαστεί στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, τον Παναιτωλικό, στην κινεζική Σενζέν και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού.
Γκόγκιτς: "Να φτιάξουμε ομάδα με μέλλον"
Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο νέος προπονητής της ομάδας του Εργοτέλη Σίνισα Γκόγκιτς, δήλωσε:
"Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Εργοτέλη και τον πρόεδρο Απόστολο Παποπυττσ’άκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και να μου δώσει την ευκαιρία να συνεργαστούμε.
Προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά πράγματα για τον Εργοτέλη και κάθε προπονητής θα ήθελε να δουλέψει σε αυτή την ομάδα. Μπορώ να υποσχεθώ πολλή δουλειά και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.
Ο σύλλογος διαθέτει μια πολύ καλή Ακαδημία γνωστή σε όλους και στόχος μας είναι παίκτες που αγωνίζονται σε αυτήν, να γίνουν επαγγελματίες. Να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει από αυτούς τους παίκτες με κάθε δυνατό τρόπο. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με μέλλον που να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους.
Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να φτιάξουμε μια νέα ομάδα που δεν θα έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μια ομάδα που θα εκπληρώνει το όνειρο του προέδρου, να αποτελείται, δηλαδή, σχεδόν μόνο από Κρητικούς παίκτες".
Τέλος, όπως έγινε γνωστό η πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2012-13) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου