Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σε θέση μάχη και ο Στρατός ;;

Κοινωνικές αναταραχές φαίνεται πως φοβούνται στην Κυβέρνηση ..

Δεν εξηγείται διαφορετικά το έγγραφο του ΓΕΕΘΑ  που σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα διαβιβάστηκε  σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες  της χώρας που βρίσκονται κοντά στις μεγάλες πόλεις  και σύμφωνα με το οποίο ζητείται από τους Διοικητές  να συγκροτήσουν ομάδες των 10 ατόμων  που  θα βρίσκονται σε ετοιμότητα να παρέμβουν  εντός  μισής ώρας όπου και όταν διαταχθούν !!

Λέτε  να βγουν προφητικά τα λόγια του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης που μιλούσε για τανκς σε περίπτωση ταραχών και να δούμε  άνδρες της  126ΣΜ και της ΣΕΑΠ  μαζί με τους αστυνομικούς στους δρόμους  απέναντι σε διαδηλωτές ;;

Εκτός και αν  σε τέτοια περίπτωση θα τους ανατεθεί μόνο η φύλαξη των στρατοπέδων από τους «αγανακτισμένους»  πολίτες..

1 σχόλιο :

  1. ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!
    ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΡΓΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!

    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΘΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΘΣ ΤΟΘΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΕΝΕ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΜΕΝ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ...! ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΘΡΑΓΙΟ ΕΛΑ...ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ..ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ...!


    ΕΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή