Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες ο απολογισμός άγριας συμπλοκής τα ξημερώματα μεταξύ οπαδών του ΟΦΗ και Ηρόδοτου..

Ένας νεκρός και δύο τραυματισμένοι νεαροί είναι ο τραγικός απολογισμός άγριας συμπλοκής που έγινε σήμερα στις 3:30 τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου κοντά στο Παγκρήτιο στάδιο, με αφορμή ποδοσφαιρικές διαφορές οπαδών του ΟΦΗ και του Ηρόδοτου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 30 περίπου άτομα χωρισμένα σε δυο ομάδες είχαν δώσει «ραντεβού» στην παραλιακή για να λύσουν τις ποδοσφαιρικές διαφορές τους.
Τα άτομα αυτά είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη και κουκούλες και χρησιμοποίησαν λοστούς, πέτρες, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.

Ο καυγάς δεν άργησε να ανάψει για τα καλά και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα ένας 21χρονος από τα Μάλια Ηρακλείου να χτυπηθεί θανάσιμα με μαχαίρι στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Επιπλέον, τραυματίστηκε σοβαρά άλλος ένας 21χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου εκτός κινδύνου, καθώς και ένας 19χρονος, ο οποίος μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό την 04.05 ώρα από το «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση, στο πλαίσιο της οποίας έχουν προσαχθεί μέχρι τώρα έξι νεαροί (δύο 20χρονοι, δύο 21χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 19χρονος). Από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν οι τέσσερις, γιατί από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η συμμετοχή τους στη συμπλοκή. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν και οι δύο νεαροί, που διεκομίστηκαν τραυματίες στο Νοσοκομείο. Επιπλέον, στο χώρο της συμπλοκής βρέθηκαν καμένες τρεις μοτοσικλέτες.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα άτομα, που συμμετείχαν στη συμπλοκή και να προσδιοριστεί - εξατομικευτεί το είδος της εμπλοκής τους.


2810.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου